Thënie për misterin (3 thënie)

Puna e artistit është gjithmonë të thellojë misterin.

Unë kam dëshirë të mund të shkruaj në mënyrë aq misterioze sa një mace.

Kur ne e kujtojmë se të gjithë jemi të çmendur, misteret zhduken dhe jeta nis të ftillohet.