Thënie për duhanin (5 thënie)

Unë tymos pa pushim, një cigare pas tjetrës.

Nga përvoja ime gjërat prej të cilave nuk do të hiqja dorë janë letra, duhani, ushqimi dhe pak uiski.

Pa marrë parasysh se çfarë Aristoteli dhe filozofët thonë, asgjë nuk është e barabartë me duhanin; është pasioni i mirë-edukuar, dhe ai që jeton pa duhan jeton një jetë që nuk ia vlen ta jetosh.

Unë e kam rregull të mos pi kurrë duhan, ndërsa unë jam duke fjetur.

Lënia e duhanit është gjëja më e lehtë në botë. Unë e di, sepse e kam bërë këtë qindra mijëra herë.