Thënie për Aristotelin (1 thënie)

Pa marrë parasysh se çfarë Aristoteli dhe filozofët thonë, asgjë nuk është e barabartë me duhanin; është pasioni i mirë-edukuar, dhe ai që jeton pa duhan jeton një jetë që nuk ia vlen ta jetosh.