Thënie për hidhërimin (2 thënie)

Hidhërimi mund të kujdeset për veten, por për të marrë vlerën e plotë të një gëzimi, atëherë ju duhet të keni dikë që ta ndani atë me të.

Gëzimet e prindërve janë sekrete, kështu janë edhe hidhërimet dhe drojat.