Thënie dashurie (380 thënie)

Nëse doni t’i shtoni vetes belara, dashurohuni.

Anonim

Unë nuk mendoj se kam rënë ndonjëherë në dashuri, unë jam e sigurt se dikur do të bie në dashuri. Unë kam pasur raste të mëdha, edhe pse nuk jam ndeshur kurrë me ndonjë Brad Pitt.

Dashuria është pëlhurë që e endi jeta dhe e zbukuroi fantazia.

Anonim

Dashuria nuk zgjedh madhështinë, racën, ngjyrën, fenë, moshën. Dashuria zgjedh zemrën.

Anonim

Të lutem mendo pak për mua dhe në zemrën tënde ruaj pak vend për mua!

Anonim

Të do ai që të shikon në sy e jo ai që të thotë unë vdes për ty.

Anonim

Fjalët e mia s’di sa ti i kupton, a din ti që zemra ime ty shumë të don.

Anonim

Mos më pyet për ato çaste që dikur me mua kalove, mos loto për fatin tonë qe ti vetë e shkatërrove!

Anonim

Kur linde ti, binte shi… nuk ishte ujë, ishin engjujt që qanin sepse kishin humbur yllin e tyre më të bukur.

Anonim

A nuk je i lodhur? Se po vrapon orë të tëra në mendjen time.

Anonim