Thënie për brengat (3 thënie)

Unë jam plak dhe kam njohur vështirësi shumë të mëdha, por shumica e tyre nuk kanë ndodhur kurrë.

Arsyeja pse njerëzit i vret shqetësimi është më shumë njerëz shqetësohen se punojnë.

Asgjë nuk është e përjetëshme në këtë botë të ligësht, – madje as shqetësimet tona.