Thënie për mendimin pozitiv (2 thënie)

Unë jam plak dhe kam njohur vështirësi shumë të mëdha, por shumica e tyre nuk kanë ndodhur kurrë.

Hiqe mendjen nga problemet e tua… Kape nga veshët, nga këmbët, ose në çdo mënyrë tjetër që mund ta bëni këtë.