Thënie nga Sofia Loren (15 thënie)

Pas kaq vitesh, unë jam prapë jam e përfshirë në procesin e vetëzbulimit. Ishte më mirë ta shfrytëzoja jetën dhe të bëja gabime se të bëj një jetë të sigurt.

Duhet të jesh e lindur një seks simbol. Përndryshe nuk bëhesh dot. Nëse ke lindur me këtë cilësi, atëherë do ta kesh edhe kur të jesh 100 vjeçe.

Unë jam me fat. Pata një nënë tejet të bukur.

Unë jam një xhirafë. Edhe kur ec dukem si një xhirafë me qafë të gjatë dhe me këmbë të gjata. Ajo është një kafshë shurdhmemece, dijeni këtë.

Unë ha shumë sallatë, pak mish dhe mjaft fruta. Kjo është e gjitha. Por më pëlqejnë të ëmblat.