Thënie për frutat (2 thënie)

Pemt që janë të ngadalshme, pjekin frutat më të mira.

Unë ha shumë sallatë, pak mish dhe mjaft fruta. Kjo është e gjitha. Por më pëlqejnë të ëmblat.