Thënie nga Nikolë Kidman (19 thënie)

Në Amerikë nuk je askush nëse nuk je në TV.

Gjithmonë kam dashur dasmë me qirinj! Mendoj se drita e qirinjve është dria më e bukur dhe ka diçka tejet hyjnore në veten e saj.

Nuk e kam përfytyruar kurrë se do të luaj në një muzikal, kjo në vetvete është një çmim për mua.

Jam një njeri që e mbaj me vete në të ardhmen gjithçka që më ka ndodhur në të kaluarën time. Unë mendoj ende plotësisht në dashurinë dhe mbetem e hapur ndaj gjithçkaje që më ndodh mua.

Besoj se aq merr, duhet të japësh. Është e domosdoshme që të mos përqëndrohesh aq shumë tek vetja.

Zgjedhjet e filmave i bëj në mënyrë spontane.

Kinemaja është mjedisi i regjisorit, kështu që ti pyet veten: “E çfarë dua unë?” Të jesh aktor do të thotë të përshtatesh – fizikisht dhe shpirtërisht. Nëse kështu dukesh bukur dhe të tjerët të admirojnë, atëherë faleminderit. Dhe nëse ti kërkon të rrëmbesh gjithçka prej saj, atëherë pse jo.

Edhe prej moshës fare të vogël, unë e dija se nuk doja të humbja asnjë shans të jetës, sado që ai mund të konsiderohej i rrezikshëm.

Mendoj se është shumë e rëndësishme që ne të mos i mbajmë kokat gjithnjë lart dhe të themi se gjithçka shkon mirë.