Thënie nga Diego Armando Maradona (14 thënie)

Ju mund të thoni gjithçka për mua, por ju kurrë nuk mund të thoni se unë iu shmangem rreziqeve.

Të shikoj vendin time të humbë një ndeshje futbolli, kjo është shumë e rëndë për gjithkënd që vesh fanellën.

Në moment janë disa lojtarë të mirë të Anglisë, të cilët janë yje në klubet e tyre, por jo për vendin e tyre. Është e vështirë të shpjegohet.

Gjërat nuk janë aspak të pastra në botën e futbollit sot, dhe këtë të gjithë e dinë.