Thënie nga Anonim (447 thënie)

Barra e madhe mund për deve, dashuria e madhe mund për zemër.

Anonim

Burrë është ajo që mbet kur mashkullit i hiqen nervat.

Anonim

Nësë do të më marr malli për ty, do ta gjej, ta shuaj në skutat e kujtimeve të mia që i ruaj të pastra.

Anonim

Më e rëndësishmja në një martesë është që të dy të kenë besim në Perëndi dhe Jezu Krisht! Kur keni besim, gjithçka është e mundur!

Anonim

Në dashuri tepër nuk është mjaft…

Anonim

Edhe nëse kurrë më nuk më thua se më don, edhe nëse kurrë nuk më fol, edhe nëse më thua “shko në RR.S”, te unë do mbetesh siç ke qenë, që nga biseda e parë që kemi bërë!

Anonim

Kur jam në mendime, të kam pranë zemrës sime, kur rrugës heci, shkoj, veç për ty mendoj!

Anonim

Më duket sikur të gjitha fjalët para teje janë të kota! Dhe dal nga kjo gjendje, e bie përsëri, e si mund të jem i qetë kur në zemër je ti?! Prandaj shko moj vajzë, shko ti prej këtej, largohu…

Anonim

Nuk është e bukur ajo që është e bukur, por e bukur është ajo që ju pëlqen.

Anonim

Mos mendo se të kam harruar, mos mendo se tjetër dua, mos mendo se zemren time tjetër kush ka me gëzua’.

Anonim