Thënie për njerun (2 thënie)

Njeriu mund të jetojë dhe të ketë shëndet pa i vrarë kafshët për ushqim; kështu që, nëse ai ha mish, ai merr pjesë në mbytjen e kafshës për hir të urisë së tij.

Personi i cili ka jetuar më shumë nuk është ai me më shumë vite, por ai me përvojat më të pasura.