Thënie për motin (4 thënie)

Në pranverë, unë kam numëruar 136 lloje të ndryshme të motit brenda 24 orëve.

Klima është ajo që ne presim, moti është ajo të cilën marrim.

Arti i artit, lavdia e të shprehurit dhe moti i mirë dritës së letrave, është thjeshtësia.

Një ndryshim i motit është i mjaftueshëm për të rikrijuar botën dhe veten.