Thënie dashurie (380 thënie)

I tha dashuria miqësisë: pse ekziston ti kur jam unë? Miqësia u përgjigj: Për të mbushur me një buzëqeshje atje ku ti le lot.

Anonim

Desha të t’u afrohesha por ti u largove prej meje. Sa u zgjova prej gjumit, ti ishe ikë diku ku nuk të gjeja ty.

Anonim

Dashuria mundet shumë. Paraja mundet gjithçka, me përjashtim të dashurisë…

Anonim

Dashuria është si era e nxehtë.

Anonim

Nëse dashuria është e verbër… Si më gjeti mua atëherë?

Anonim

Ndaj mos guxo të ikësh larg, jo, jo nuk dua të vuaj për ty, se do t’i fal çfarë kam moj vajzë që përherë të jem me ty!

Anonim

Kur ti je larg meje, jam sikur zogu pa një krah.

Anonim

Dashuria është romani i zemrës.

Anonim

Kur një djalë më thotë se unë jam e bukur, kjo nuk është diçka e dëshirueshme. E bukur është më e pakta që duhet të jesh për të dashurin tënd.

Hape qiellin për mua, sillma dritën e diellit, hape qiellin dhe retë do të ikin. Do të shkrihen larg, diku larg përgjithnjë po unë dua që diellin të ma sjellësh veç ti.

Anonim