Thënie për zakonet (2 thënie)

Martesa e vë njeriun në lidhje fatale me zakonet dhe traditën, dhe traditat e zakonet janë si era dhe moti, të dy të pallogaritshëm.

Të egër i quajmë ata zakonet e të cilëve ndryshojnë nga tonat.