Thënie për plagët (3 thënie)

lagët e një shoku janë besnike.

Në vitin 1962, unë nuk u lëndova nga dhuna. Unë thjesht godita topin dhe lëndimi ndodhi. Dhe u bë mirë, sepse Brazili fitoi. Unë nuk e pranova me vështirësi këtë fakt.

Hakmarrja e paramenduar ia mban hakmarrësit plagët të freskëta.