Thënie për energjinë (3 thënie)

Ndonëse një grindje në rrugë është një gjë për t’u urryer, energjitë që shpalos ajo janë të mrekullueshme; edhe njeriu më i zakonshëm në grindjen e tij shpalos një nur të veçantë.

Energjia dhe këmbëngulja pushtojnë gjithçka.

Çfarë shumica e njerëzve e konsiderojnë si virtyt, pas moshës 40 vjeçare është thjesht një humbje energjie.