Thënie për puthjet (3 thënie)

Një lëvdatë është diçka si një puthje nëpërmjet një tyli.

Tani një puthje e butë – por pas asaj puthjeje, unë i përkas një parajse të pafundme.

Puthjet – ato të vërtetat – janë gjëja më e bukur dhe më pasionante që mund të bëjnë dy njerëz, më e mrekullueshme se gjithçka.