Thënie për mençurinë (103 thënie)

Nuk duhet të jesh burrë për të luftuar për liri. E gjitha që duhet të bësh është të jesh qenie e mençur njerëzore.

Ndoqe fillin gjete lëmshin. – JUG

Ka, që dhe gomarin mashkull e bëjnë me barrë. – JUG