Thënie për martesën (87 thënie)

Shpesh bashkëshorti

Anonim

Njerëzit nuk do të divorcoheshin për arsye të parëndësishme nëse nuk do të martoheshin për arsye të parëndësishme.

Anonim

Edhe sikur të kisha dhuntinë e profecisë, edhe të dija të gjitha misteret dhe mbarë shkencën dhe të kisha gjithë besimin sa të luaja nga vendi malet, por të mos kisha dashuri, nuk jam asgjë.

Anonim

Një burrë i lumtur martohet me vajzën që dashuron; një burrë edhe më i lumtur dashuron vajzën me të cilën martohet.

Anonim

Një martesë e suksesshme do të thotë të biesh në dashuri shumë herë, dhe gjithmonë me të njëjtin person.

Duhet të jetë e paligjshme për një artist që të martohet. Nëse artisti duhet të martohet le të gjejnë dikë më të interesuar në art, apo artin e tij, ose artistin në përbërje të tij, më shumë se në veten e tij. Pas së cilës, le të pinë çaj së bashku tri he

Mbaji sytë hapur para martesës, gjysmë të hapur pas martesës.

Bëjini komplimente asaj! Thuajini sa e bukur është dhe ajo do të jetë e bukur! Thuajini sa e mrekullueshme është dhe ajo do të jetë e mrekullueshme!

Anonim

Kur një burrë hap derën e makinës për gruan e tij, të jini të sigurt, ose ka makinën e re ose gruan.

Nëse doni ta lini partnerin sepse ka diçka tek ai që nuk ju pëlqen, atëherë do të lini çdo person me të cilin lidheni, sepse të gjithë njerëzit kanë diçka që nuk pëlqejmë.

Anonim