Thënie për fotografinë (4 thënie)

Fotoja vlen sa njëmijë fjalë.

Një foto vlen sa 1000 mohime.

Unë besoj në barazinë e gjithkujt, përveç reporterëve dhe fotografëve.

Postieri kërkon një autograf. Taksisti kërkon një foto. Kamarjerja kërkon një shtrëngim duarsh. Secili e kërkon një pjesë tënden.