Thënie për Bashkimin Evropian (2 thënie)

Vizioni im është që vendi ynë duhet të integrohet në Bashkimin Evropian, ta transferojmë një pjesë të pavarësisë sonë atje. Është gjithashtu detyra jonë ta bëjmë atë, nëse ne duam të ndërtojmë një treg dhe një e konomi të shëndoshë. Ky është vizioni për t

Ne patëm shumë ndihmë ndërkombëtare, veçanërisht nga BE dhe SHBA, çka na ndihmoi për të dalë nga kjo fazë e jashtëzakonshme, për t’i dhënë ca dinamizëm Kosovës.