Thënie për lodhjen (2 thënie)

Jam e lodhur dhe nervoze, dhe jam në Amerikë. Këtu njeriu nuk e di se jeton apo nuk jeton.

Njeriu u krijua në fund të javës së punës kur Perëndia ishte i lodhur.