Thënie dashurie (380 thënie)

Kur jam në mendime, të kam pranë zemrës sime, kur rrugës heci, shkoj, veç për ty mendoj!

Anonim

Më duket sikur të gjitha fjalët para teje janë të kota! Dhe dal nga kjo gjendje, e bie përsëri, e si mund të jem i qetë kur në zemër je ti?! Prandaj shko moj vajzë, shko ti prej këtej, largohu…

Anonim

Nuk është e bukur ajo që është e bukur, por e bukur është ajo që ju pëlqen.

Anonim

Mos mendo se të kam harruar, mos mendo se tjetër dua, mos mendo se zemren time tjetër kush ka me gëzua’.

Anonim

Të kisha qenë shqiponjë, të kisha fluturu’, kisha ardhë tek ti, një puthje ta kisha dhuru’, në sy të kisha shiku’ dhe me mall të kisha përqafu’!

Anonim

Që nga hera e parë kur unë ty të shikova, nga ato momenente unë në ty u dashurova!

Anonim

Për dashurinë jap jetën, për lirinë jap dashurinë.

Dashuria është verbim kur vendoset para arsyes.

Anonim

Dashuria bën çudira çdo ditë: ajo dobëson të fuqishmin, forcon të dobëtin, nga i mençuri bën budallain, nga budallai të mençurin, favorizon pasionet dhe zhduk arsyen. Me një fjalë, i përmbys gjërat.

Anonim

Vajza më shumë i beson dashurisë, se sa nënës së vet.

Anonim