Thënie për Berlinin (2 thënie)

Të gjithë njerëzit e lirë, kudo që ata jetojnë, janë qytetarë të Berlinit. Dhe prandaj, si një njeri i lirë, unë gjej krenari në fjalët “Ich bin ein Berliner!” (Unë jam një Berlinas.

Ka shumë njerëz në botë të cilët realisht nuk e kuptojnë – ose thonë kështu – se cila është çështja e madhe midis botës së lirë dhe botës komuniste. Le të vijnë ata në Berlin!