Thënie nga Anonim (447 thënie)

Shiu rrjedh nga qielli, uji nga deti; më dhuro një puthje, se nuk bëhet kiameti!

Anonim

Nacionalisti më i mirë është ai që dallon të metat e popullit të vetë.

Anonim

N.q.s. do të mund të arsyetoje dot me fetarët, s’do të kishte më fetarë…

Anonim

Çdo gjë thyhet dhe ndoshta prap ngjitet por një zemer kur thyhet një herë smund të ngjitet sa të ketë hënë dhe diell.

Anonim

S’kam besuar se më ik si era, s’kam menduar të jetoj pa ty, s’besoj se erdhi pranvera derisa s’pushojnë të lotojnë këta sy!

Anonim

Kur rrjedh një lot, besoje se e ka me të vërtetë – kur vuan një zemer, pa ty nuk rri dot e qetë!

Anonim

Mbi detin e qetë lundronte një fletë. Mbi të shkruante “Të dua për jetë”…

Anonim