Thënie për ndërdijen (1 thënie)

Ne nuk mund t’i kontrollojmë gjithmonë mendimet tona, por mund t’i kontrollojmë fjalët tona, dhe përsëritja trysnon ndërdijën, kështu pastaj bëhemi mjeshtër të situatës.