Thënie për Jezus Krishtin (2 thënie)

Unë e dua Krishtin tuaj, unë nuk i dua krishterët tuaj. Ju krishterët jeni aq të pangjashëm me Krishtin tuaj.

Jezusi kish për gjithçka të drejtë, por dishepujt e tij ishin të trashë dhe të rëndomtë.