Thënie për hapësirën (2 thënie)

Amerika e ka hedhur kapelën e saj mbi murin e hapësirës.

Ka momente të ekzistencës kur koha dhe hapësira janë më të thella, dhe vetëdija e ekzistencës është lartësuar pafundësisht.