Thënie për Bruce Springsteen (1 thënie)

Dhe Zoti e ndihmoi Bruce Springsteen kur ata vendosën se ai nuk është më Zoti… Ata u kthyen kundër tij dhe unë shpresoj se ai i mbijeton kësaj.