Thënie për indianët (1 thënie)

Dua të them se një djalosh meksikan nuk mund të jetë asgjë gjë tjetër veçse një indian. Dhe atëherë pse e ke marrë mbiemrin e Quinn, filluan të më thonë. Hej, ti je një indian, kështu që unë i kam luajtur indianët.