Thënie për gjyqin (3 thënie)

Kam tjetër mendim. Nuk bëj denoncime në gjykata, sepse nuk e çaj kokën fare.

Mua nuk do të më vinte keq nga një gjykim i drejtë dhe i plotë i heqjes së tërë të ndëshkimit kapital.

Mua nuk do të më vinte keq nga një gjykim i drejtë dhe i plotë i heqjes së tërë të ndëshkimit kapital.