Thënie nga Umberto Eco (2 thënie)

Thenie nga Umberto Eko 2

Unë mendoj se libri duhet gjykuar dhjetë vite më vonë pas të lexuarit dhe rilexuarit të tij. 

thenie nga umberto eko 3

E dua aromën e ngjyrës së librit në mëngjes.