Thënie nga Stephen King (2 thënie)

Librat e mirë nuk i shpalosin të gjitha fshehtësitë e tyre përnjëherë. 

thenie nga stephen king

Çdo libër që e merr ka mësimin ose mësimet e veta, dhe shumë shpesh librat e këqij  kanë më shumë për të të mësuar se sa të mirët.