Thënie për dashurinë

Do doja të shkrihesha në trupin tënd, si borë në diell, për të reshqitur ëmbëlsisht përgjatë shpatullave të tua dhe për t’u zhdukur vetëm pasi të të kem pëshpëritur sa shumë të dua.