Thënie për dashurinë

Dashuria është një kështjellë me mure të larta, që ka vetëm një portë. Kur futesh në të, kjo derë mbyllet për të mos u hapur më kurrë, dhe për të të lënë në gjelbërimin e pafund të kopshteve të kështjellës