Thënie nga Shimon Peres

Unë mësova shumë shpejt se mes treve, dy nuk i besojnë së tretës – e treta është qeveria. Industria dhe Sindikatat mendojnë se qeveria është një organizatë fjalamane dhe një organizatë shpenzuese.