Thënie nga Pele

Kupa Botërore është një turné shumë i ndërlikuar – gjashtë lojëra, shtatë nëse ti arrin në finale dhe, po të humbësh një ndeshje, ik në shtëpi, madje edhe po të jesh më i miri.