Thënie nga Pele

Ti duhet të respektosh njerëzit dhe të punosh rëndë që të jesh në formë. Unë stërvitesha pa masë. Kur lojtarët e tjerë shkonin në plazh pas stërvitjes, unë vazhdoja të stërvitesha.