Thënie nga Maya Angelou

Unë nuk i besoj ata njerëz të cilët nuk e duan as veten e tyre dhe mua më thonë „të dua“. Është një shprehje afrikane që thotë: Kujdes kur një njeri lakuriq të ofron një këmishë.