Thënie nga Bill Gejts

Ne gjithmonë mbivlerësojmë ndryshimin që do të ndodhë dy vitet e ardhshme dhe nënvlerësojmë ndryshimin pas dhjetë viteve. Mos e lini veten të nanuriset në mosveprim.