Thënie nga Bill Gejts

Njerëzit gjithmonë i frikësohen ndryshimit. Njerëzit iu frikësuan elektricitetit kur u zbulua, apo jo? Njerëzit iu frikësuan qymyrit, iu frikësuan motorëve me benzinë? Gjithmonë do të ketë injorancë, dhe injoranca shpie në frikë. Por me kohë, njerëzit do