Thënie dashurie

I shkruaj një femre që e dua shumë, i shkruaj i shkruaj, dorën s’mund ta ndal, i shkruaj në megjes, ditën, në mbrëmje, në mesnatë, i shkruaj dhe kur jam në gjumë. I shkruaj pa zemër se zemrën time e ka ajo të falur nga unë.