Thënie dashurie

Nëse vendos të më lësh, më lër kur bie shi, sepse kështu nuk i sheh lotët e mi, vendos kur është mjegull dhe vjeshtë, kështu nuk më sheh të merzitur dhe e kam më lehtë që të vdes.