Thënie për jetën

thenie per jeten jeta gjithmone te jep nje mundesi te dyte. ajo quhet e nesermja

“Jeta gjithmonë të jep një mundësi të dytë. Ajo quhet “e nesërmja”.”

Shpërndaje këtë thënie në rrjete sociale:
Çfarë mendoni për këtë thënie?
Hapësirën e mëposhtme mund ta shfrytëzoni për të komentuar rreth thënies. Përdorimi i fyerjeve dhe fjalëve banale do të ndëshkohen me heqjen e të drejtës së komentimit nga stafi ynë. Ju faleminderit për mirëkuptim!

Thënie të ngjashme: