Thënie për dashurinë

Dashuria është një forcë e egër. Kur provojmë ta kontrollojmë, na shkatërron. Kur provojme ta burgosim, na bën skllevër. Kur provojmë ta kuptojmë, na lë të hutuar dhe të paqartë.