Thënie nga Shimon Perez

Sot njerëzit janë duke i qeverisur qeveritë. Dhe kur fillojnë të flasin mes tyre, janë të habitur, sepse mund të jenë miq. Pse ne duhet ta urrejmë njëri tjetrin?