Thënie nga Rupert Murdoch

Unë nuk jam duke kërkuar për një trashëgimi, dhe kritikëve kurrë nuk do t’u mbyllet goja. Unë kam rreth 50 vjet veprimtari. Kur ju jeni një katalizator për ndryshim, ju bëni armiq – dhe unë jam krenar për ato që kam arritur.