Thënie nga Rupert Murdoch

Pjesa më e madhe e asaj që pranohet si cilësi në televizionin britanik është jo më shumë se një reflektim i elitës të ngushtë e cila e kontrollon atë dhe ka menduar gjithmonë se shijet e saj ishin sinonim me cilësinë.